PROFdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
mijn PROF

Totaal: € 0,00 excl. btw

Artikelen van het merk: Wijzonol

AQUA PREMIUM VLOERLAK

hoogwaardige, waterverdunbare lak voor binnen en buiten. zijdeglanzend. op basis van urethan technologie. als slijtvaste blanke afwerking van hout, binnen. specifiek voor (parket)vloeren, en trappen. verbruik: ongeveer 10,3 m²/ltr. het rendement is sterk afhankelijk van de houtsoort, de applicatiemethode en de applicatie-omstandigheden.


AQUA VLOERCOAT

wijzonol aqua vloercoat is een waterverdunbare, slijtvaste, zijdeglanzende 1-component vloer- en wandcoat voor binnen op basis van polyurethaan/methacrylaat. het is geschikt als duurzame, gladde en hygiŽne bevorderende (goed reinigbare) afwerking op cementgebonden ondergronden zoals beton en metsel- en stucwerk op normaal belaste vloeren en wanden van keukens, bijkeukens, ketelruimten, hobbyruimten, trappen, trappenhuizen, gangen en lokalen van scholen en kantoren. verbruik: ca. 6 m≤ per liter.


WIJZO CHIPSMELANGE

wijzonol wijzo chipsmelange zijn kleurvlokken (chips) op basis van kunststofdispersie. ze zijn gemakkelijk verspuitbaar, decoratief, veelkleurig en kleurecht en bieden een naadloze afwerking van vloeren in o.a. magazijnen, showrooms, kantoren, kantines en scholen. dit product is in diverse kleuren leverbaar. u kunt contact met ons opnemen om de desgewenste kleur te bespreken.


WIJZODUR BODYCOAT

wijzodur bodycoat is een 2-componenten, matte high build coating voor buiten op basis van polyurethaan. het heeft een hoog laagdiktebereik, is slag- en stootvast, heeft een hoge buitenduurzaamheid, goede uv bestendigheid en is niet vergelend. geschikt als tussen- en eindlaag in twee componenten systemen op metaal, beton en overige steenachtige ondergronden (niet geschikt onder wijzodur anti-graffiti dekkend). verbruik: ca. 6 m≤ per liter bij 100 Ķ.


WIJZODUR DEKVERF

wijzonol wijzodur dekverf is een 2-componenten hoogglanzende dekverf op basis van polyurethaan voor buiten. het is geschikt als eindlaag in 2-componenten systemen op metaal, beton en overige steenachtige ondergronden. het is slag- en stootvast, heeft een goed glansbehoud, hoge buitenduurzaamheid, goede uv-bestendigheid en is niet vergelend. theoretisch rendement: ca. 14,9 m≤.


WIJZODUR FINISH AQ BLANK GLANS

wijzonol wijzodur finish aq blank glans is een waterverdunbare, glanzende, 2-componenten vloercoating voor binnen op basis van polyurethaan. het is te gebruiken als eindlaag in het wijzo (chips)vloersysteem wanneer een hoge (chemische) bestandheid vereist is, bijvoorbeeld op bedrijfsvloeren of in natte ruimten. het is niet vergelend, heeft een hoge uv-bestendigheid, is bestand tegen water en vele chemicaliŽn, heeft een hoge slijtvastheid en is slag- en stootvast. let op: het is niet bestand tegen (rubber) banden. verbruik: ca. 9 m≤ per kilo.


WIJZODUR GIETVLOER A60

wijzonol wijzodur gietvloer a60 is een oplosmiddelvrije, 2-componenten, elastische gietvloer voor buiten op basis van polyurethaan. het is geluiddempend, scheuroverbruggend, elastisch, veerkrachtig, vloeistofdicht en self leveling. vooral geschikt in systemen voor galerijen en balkons in combinatie met wijzodur vloercoating f/as. verbruik: ca. 2 kilo per m≤.


WIJZODUR VLOERCOATING F/AS

wijzonol wijzodur vloercoating f/as is een oplosmiddelarme, 2-componenten, flexibele vloercoating voor buiten op basis van polyurethaan. toe te passen als eindlaag in 2-componenten (flexibele) anti-slip vloersystemen. het biedt een hoge slijtvastheid, grote scheursterkte-weerstand, optimale buitenduurzaamheid, is goed reinigbaar, bestand tegen vele chemicaliŽn, niet vergelend en heeft hoge uv-bestendigheid. verbruik: ca. 3,6 m≤ per kilo.


WIJZODUR VLOERCOATING MP

wijzonol wijzodur vloercoating mp is een oplosmiddelarme, 2-componenten, veelzijdig inzebare vloercoating op basis van polyurethaan. het is toe te passen als tussen- en eindlaag voor epoxy-instrooisysteem (0,2-06 mm) vanaf 0įc ondergrondtemperatuur. het product is slag-, slijt en stootvast, goed reinigbaar, bestand tegen vele chemicaliŽn, niet vergelend en heeft een hoge uv-bestendigheid. verbruik: ca. 2,5 m≤ per kilo.

Product-informatieblad


WIJZODUR VLOERCOATING MP / AS

wijzonol wijzodur vloercoating mp/as is een oplosmiddelarme, 2-componenten vloercoating voor buiten op basis van polyurethaan. het is toe te passen als eindlaag in epoxy-vloersystemen vanaf 0įc ondergrondtemperatuur. het heeft een hoge slijtvastheid, is slag- en stootvast, goed reinigbaar, bestand tegen vele chemicaliŽn, niet vergelend, heeft een hoge u.v. bestendigheid en is antislip. verbruik: ca. 4 m≤ per kilo.

Product-informatieblad


WIJZOFAST BASECOAT/ADDITIEF

wijzonol wijzofast basecoat is een oplosmiddelvrije, snel doorhardende 2-componenten vloercoating op basis van epoxy technologie. het is geschikt in combinatie met wijzofast additief als tussenlaag in het wijzofast systeem voor het behandelen van vloeren en andere cementgebonden ondergronden, binnen en buiten. zonder toevoeging van wijzofast additief vind er geen doorharding plaats. het is overschilderbaar na 3 tot maximaal 24 uur. rendement: ca. 2,2 m≤ per kg.


WIJZOFAST PRIMER

wijzonol wijzofast primer is een oplosmiddelvrije, snel doorhardende, blanke 2-componenten primer voor binnen en buiten op basis van polyurea technologie. het is geschikt als hechtlaag in het wijzofast systeem voor het behandelen van vloeren en andere cementgebonden ondergronden. het is overschilderbaar na 3 tot maximaal 24 uur. rendement: ca. 4,2 m≤ per kg.

Product-informatieblad


WIJZOFAST TOPCOAT

wijzonol wijzofast topcoat is een oplosmiddelvrije, snel doorhardende, glanzende 2-componenten vloercoating op basis van polyurea technologie. het is geschikt els eindlaag in het wijzofast systeem voor het behandelen van vloeren en andere cementgebonden ondergronden, binnen en buiten. rendement: ca. 3,6 m≤ per kg.

Product-informatieblad


WIJZOPOX DEKVERF AQ

wijzonol wijzopox dekverf aq is een waterverdunbare, zijdeglanzende, 2-componenten dekverf voor binnen op basis van epoxy. het is geschikt als tussen- en eindlaag in 2-componenten systemen op steenachtige ondergronden als vloeren en wanden en metalen ondergronden. deze verf is oplosmiddelarm, geurarm, uitstekend slag-, slijt- en stootvast, bestand tegen vele chemicalien en heeft een hoog laagdiktebereik. verbruik: ca. 6,25 m≤ per liter.

Product-informatieblad


WIJZOPOX DEKVERF EWN

wijzonol wijzopox dekverf ewn is een hoogglanzende, waterverdunbare, 2-componenten, universele dekverf voor buiten en binnen op basis van epoxy. het is geschikt als tussen- en eindlaag in 2-componenten systemen voor vloeren en wanden. let op: bij buitengebruik kan de verf gaan 'krijten'. de verf is goed slag-/ slijt- en stootvast en is bestand tegen vele chemicaliŽn. verbruik: ca. 8 m≤ per liter.

Product-informatieblad


WIJZOPOX DEKVERF EWN/AS

wijzonol wijzopox dekverf ewn/as is een waterverdunbare 2-componenten anti-slip dekverf voor binnen en buiten op basis van epoxy. het is geschikt als anti-slip tussen- en eindlaag in 2-componenten systemen voor vloeren en wanden. de verf is goed slag-, slijt- en stootvast en is bestand tegen vele chemicaliŽn. let op: bij buitengebruik kan de verf gaan 'krijten'. verbruik: ca. 8 m≤ per liter.


WIJZOPOX GIETVLOER

wijzonol wijzopox gietvloer is een halfglanzende, oplosmiddelvrije 2-componenten gietvloer voor binnen op basis van epoxy. geschikt als naadloze afwerking op horizontale metalen, betonnen en houten ondergronden. het is zeer goed slag-, slijt- en stootvast, bestand tegen vele chemicaliŽn, water, schoonmaakmiddelen (detergents) en minerale oliŽn en goed reinigbaar. verbruik: ca. 3-4 kg per m≤.


WIJZOPOX GRONDVERF

wijzonol wijzopox grondverf is een 2-componenten, universele, goed dekkende, watervaste grondverf voor buiten op basis van epoxy. geschikt als grondlaag in 2-componenten systemen op metaal en als hechtprimer op thermisch verzinkt staal of aluminium (voorbehandeld). ook geschikt als primer op steenachtige en diverse 'kunststof' ondergronden. overschilderbaar na 16 tot maximaal 48 uur. verbruik: ca. 13,7 m≤ per liter.


WIJZOPOX IMPREGNEER EW

wijzonol wijzopox impregneer is een waterverdunbare, 2-componenten impregneer voor buiten en binnen op basis van epoxy. het is geschikt als impregneer in 2-componenten systemen voor beton en andere steenachtige ondergronden. het is tevens geschikt als stofbinder voor cementgebonden ondergronden (vloeren) binnen. het is niet toepasbaar op anhydriet vloeren en het is oplosmiddelvrij, reukloos, gemakkelijk verwerkbaar en heeft een goed impregnerend vermogen, ook op een 'vochtige' ondergrond. als stofbinder is het overschilderbaar na 16 tot maximaal 48 uur en het is beloopbaar na ca. 36 uur. verbruik: ca. 7 m≤ per kilo inclusief water.

Product-informatieblad


WIJZOPOX PRIMER SF

wijzonol wijzopox primer sf is een oplosmiddelvrije, blanke 2-componenten primer voor buiten en binnen op basis van epoxy. de primer heeft een goed penetratievermogen en uitstekende kleefkracht. het is geschikt als hechtlaag onder (epoxy)mortels, troffelvloeren en coatings op beton en andere cementgebonden ondergronden. het is overschilderbaar na 16 tot maximaal 48 uur en bij mortels 'nat in nat' werken. verbruik: ca. 3 m≤ per liter.

Product-informatieblad


WIJZOPOX PRIMER SF/E

wijzonol wijzopox primer sf/e is een oplosmiddelvrije, blanke 2-componenten primer voor buiten en binnen op basis van epoxy. geschikt voor toepassing als flexibele hechtlaag in scheuroverbruggende vloersystemen met wijzopox vloercoating sf/e. de primer heeft een goed penetratie- en lamineervermogen en een uitstekende kleefkracht. overschilderbaar na 4 tot maximaal 48 uur. verbruik: ca. 3 m≤ per liter.


WIJZOPOX PRIMER T

wijzonol wijzopox primer t is een oplosmiddelvrije 2-componenten primer voor buiten en binnen op basis van epoxy. deze verf is goed verwerkbaar, heeft geen zakneiging en hecht uitstekend op gladde/gesloten ondergronden. het is geschikt als hechtlaag onder coatings op vloer- en wandtegels, glad beton en steenachtige ondergronden. verbruik: ca. 4,5 m≤ per liter.

Product-informatieblad


WIJZOPOX VLOERCOATING RAPID

wijzonol wijzopox vloercoating rapid is een halfglanzende, oplosmiddelvrije, snel doorhardende 2-componenten rolcoating voor buiten en binnen op basis van epoxy. geschikt als naadloze afwerking van vloeren in o.a. magazijnen, garages, op galerijen en balkons. het is anti-slip af te werken d.m.v. instrooien met kwartszand en 'afsealen'. let op: uv-belaste vloeren 'afsealen' met een wijzodur product. het is zeer goed slag-, slijt- en stootvast, bestand tegen vele chemicaliŽn, water, schoonmaakmiddelen (detergents) en minerale oliŽn en goed reinigbaar. overschilderbaar na 4 tot maximaal 24 uur, beloopbaar na 4 uur. verbruik: ca. 2,2 m≤ per kilo.


WIJZOPOX VLOERCOATING SF

wijzonol wijzopox vloercoating sf is een oplosmiddelvrije, halfglanzende 2-componenten rolcoating voor buiten op basis van epoxy. het is geschikt als naadloze afwerking van vloeren in o.a. magazijnen, garages, op galerijen en balkons. het is optioneel anti-slip af te werken d.m.v. instrooien met kwartszand en 'afsealen'. let op: uv-belaste vloeren moeten worden afgeseald met een wijzodur-product. het is ook geschikt als grond-/kleeflaag om in te strooien met de wijzo chipsmelange voor een naadloze decoratieve afwerking van vloeren in o.a. magazijnen, showrooms, kantoren, kantines en scholen. deze coating is uv-bestendig, zeer goed slag-, slijt- en stootvast en bestand tegen vele chemicaliŽn, water, schoonmaakmiddelen (detergents) en minerale olieŽn. het is tevens goed reinigbaar en heeft een hoge scheurbestendigheid. verbruik: ca. 3,6 m≤ per liter.

Product-informatieblad


WIJZOPOX VLOERCOATING SF/E

wijzonol wijzopox vloercoating sf/e is een oplosmiddelvrije, 2-componenten, elastische rolcoating voor binnen en buiten op basis van epoxy. het is geschikt als naadloze (scheuroverbruggende) afwerking van vloeren in o.a. magazijnen, garages, op galerijen en balkons. het is anti-slip af te werken d.m.v. instrooien met kwartszand en 'afsealen' (uv-belaste vloeren 'afsealen' met een wijzodur-product). het is zeer goed slag-, slijt- en stootvast, bestand tegen vele chemicaliŽn, water, schoonmaakmiddelen (detergents) en minerale oliŽn, flexibel en goed reinigbaar. verbruik: ca. 450 gram per m≤


Wijzonol
Wie zijn wij?
|
Vacatures
|
Levertijden
|
Algemene Voorwaarden
|
Veelgestelde Vragen
|
Nieuwsbrief
|
Mijn PROF
|
Contact