PROFdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
mijn PROF

Totaal: € 0,00 excl. btw

Verftoebehoren

ASSORTIMENT
VERFTOEBEHOREN

  AFDEKKEN

  BEHANG ACCESSOIRES

  BEHANG VERWIJDEREN

  BEHANG VERWIJDEREN ACCESSOIRES

  HETELUCHTPISTOLEN

  KLEURENWAAIER

  MEETAPPARATUUR

  MESSEN

  OPBERGSYSTEMEN

  PLAMUUR - VULMIDDELEN

  REINIGERS

  SCHUREN

  SCHUREN HAND

  SCHUURMACHINE

  TAPE

  VERDUNNING - REINIGER

  VERF ROLLEN

  VERF ROLLEN ACCESSOIRES

  VERF SPUITEN

  VERF SPUITEN ACCESSOIRES

  VERFGEREEDSCHAPPEN

  VERFKWASTEN

  VERFROLLERS

  VERFSPUITEN

  VERGEREESCHAPPEN

235U FRE-CUT VELLEN

3m 235u fre-cut schuurvel is flexibel schuurpapier voorzien van een aluminium-oxide mineraal. het is makkelijk te gebruiken, vooral op gevormde of geprofileerde oppervlakken, en geschikt voor handmatig en machinaal gebruik op hout en lakken. het papier is behandeld met de fre-cut anti-volloop coating en is geschikt voor het voorbewerken en afwerken van o.a. meubels, ramen en deuren. verpakking bevat 50 stuks.


255P FRE-CUT PRODUCTION SCHUURPAPIER 23X28 CM

3m 255p fre-cut schuurvellen hebben een aluminiumoxide schuurkorrel verankerd op een zware kwaliteit papieren rug. het is zeer geschikt voor het handmatig en machinaal schuren van oude verf- en laklagen en is voorzien van een anti-volloopcoating (fre-cut).


622 FRE-CUT SCHUURPAPIER

3m 622 fre-cut schuurpapier heeft een silicium carbide schuurkorrel op een soepele papieren rug. het is geschikt voor het droog schuren van (verse) verf- en laklagen en voorzien van een anti-volloopcoating.


734 WET OR DRY ZWART 23X28 CM

3m 734 wetordry fre-cut schuurstrook zwart heeft een silicium carbide schuurkorrel met een hoge snijkracht. het is geschikt voor het handmatig (nat) schuren van contouren, rondingen en moeilijk bereikbare plaatsen zoals randen en kanten op (verse) verf- en laklagen.


SANDBLASTER SCHUURPAPIER GOUD

3m sandblaster schuurpapier goud is met name geschikt voor het prepareren van de ondergrond tussen verf- en laklagen. verpakking bevat 3 stuks.


SANDBLASTER SCHUURPAPIER GROEN

3m schuurvellen sandblaster groen zijn met name geschikt voor het verwijderen van verf- en laklagen, roest en stuc- en pleisterwerk op gelakte ondergronden. verpakking bevat 3 stuks.


SANDBLASTER SCHUURPAPIER PAARS

3m sandblaster schuurpapier paars voor het voorbereiden, glad of verfklaar maken van ruwe, kale ondergronden zoals hout, metaal, stuc- en pleisterwerk en kunststof. verpakking bevat 3 stuks.


SCHUURVEL 230X280 MM 230U

3m 230u fre-cut schuurvel groen is soepel zwaar schuurpapier met aluminiumoxide schuurmineralen en een open structuur. in vergelijking met de 235u loopt de 230u minder snel vol door behandeling met fre-cut anti-volloop coating. het werkt uitstekend op gevormde en geprofileerde houten werkstukken en lakondergronden en kan met hand en met de vlakschuurmachine gebruikt worden.


SCHUURVEL 618 230 MM X 280 MM

3m 618 fre-cut schuurvel grijs is voorzien van het siliciumcarbide mineraal, is semi-watervast, open gestrooid en voorzien van fre-cut anti-volloop coating. het is flexibel, heeft een fijne finish en is geschikt voor zowel handmatig machinaal gebruik bij het voor- en tussenschuren van lakken en het finishen van diverse metalen, hout, plamuur en primers. een verpakking bevat 50 stuks.


UNIVERSEEL SCHUURPAPIER BRUIN

3m schuurpapier universeel voor algemene toepassingen zoals het verwijderen, voorbereiden of afwerken op hout, metaal en kunststof. dit papier heeft een goede kwaliteit schuurkorrel van natuurlijke mineralen en een sterke, soepele rug. het is geschikt voor zowel handmatig als machinaal schuren. verpakking bevat 5 stuks.


WETORDRY SCHUURPAPIER

3m schuurpapier watervast wet or dry is schuurpapier voor watervaste toepassingen op geschilderde ondergronden. het is geschikt voor lichte verf- en lakverwijdering op kunststof en polyester voor de fijne tot extra fijne afwerking. het is watervast, breekt niet en heeft een flexibele rug.


3M
Wie zijn wij?
|
Vacatures
|
Levertijden
|
Algemene Voorwaarden
|
Veelgestelde Vragen
|
Nieuwsbrief
|
Mijn PROF
|
Contact